Hořký polibek

Hořký polibek

Anotace: ...

Týdny a měsíce

jsem tam stál

pod oknem potemnělým

zasnouben s krupobitím

a ženatý s vánicí

v mrazu i dešti

a čekal

a čekal jsem

na jediné rozžhnutí žárovky

na jediné pootevření okna

na jediný úsměv za záclonou

na jedinou...

Jmenuje se 90-60-110

a jediné

co mi ji připomíná

je nedopitá lahev tuzemáku

a jediné

co mi pomůže

na ni zapomenout

je dopitá lahev

a pilulky Xanaxu

Autor Oxík, 23.07.2016
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Ravena Lupus, zdenka, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí