Dobrý

Dobrý

Anotace: nápad

Vo vesmíre je zábava
len tam sa môžem vyblázniť
až z toho rozum zastáva
i mne samému, strácam niť

myšlienok v stave beztiaže
k Zemi úspešných frackov ma
ničového nič neviaže
na slovo ´k veci´ lakomá

ničovaté nič nepovie
ak by aj chcela, sčervenie
v hrdle plač dusí, svoje vie
ako Mars bude? ale nie

na uhoľ sčerná modrá vôd
spopolavie sneh na póloch
vyplačem sa tiež, zdolám plot
ostnatý, v planých bláboloch

voľkať si neviem, spyšnel som
najnovšie ufo mám, viem čo s ním
neriešim koktejl s Guinessom
´vyvolených´ neprezvoním
Autor Petbab, 07.08.2016
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí