Pro ni, která zmizela

Pro ni, která zmizela

Anotace: Pro tu která zmizela a nyní ji vidím zas ... když jsi byla pryč byl jsem ztracen ...

Spíše než řev, šepot slyším

spíš vidím dál než blíže

a v ramenou mračen tíže

a hrdinně se stydím

 

Ztratil jsem jiskru v oku

ztratil jsem horký dech

mám štěstí a v něm pech

ztratil jsem chuť k zlatému moku

 

Snažím se žít a umírám

snad slunce nemám dost

snad mám slabou kost

a snad jentak přežívám

 

Chci žít a cítit Tebe

chci žít a lásku znát

pak bych se nemusel bát

tmy co se šíří a zebe

Autor Vyvrženec, 22.08.2016
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Fany, Móny, jitka.svobodova, ježa, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí