Jako krysa

Jako krysa

Anotace: :(

​Noci jsou kalné stejně jak rána
marně se snažím přitulit
v dálce se směje i zšedlá vrána
srdce nám vyhládla, chci zas být syt.

Otázky kladu dost často sobě
o tom co bude v budoucnu
ztracený v citech a v týhle době
sedajíc v přítmí u svícnu.

Stavy se mění před rozedněním
nemajíc o snech potuchy
pomalu hledím jak si tu sedím
podstavec dělám pro mouchy.

Tak si tu žiju v tom prázdném bytu
směju se, truchlím a lituji
jak bílá krysa pod víkem krytu
kterou ti mocní sledují.

V chodbičkách bludiště
pod světlem mrtvolné záře
přisátý k naději jak klíště
s trpkostí uznaného lháře.
Autor Ďábel sám, 31.08.2016
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

houpy hou houpy hou
houpes se mezi dvema stavy
preji ti klid pozehnany
a hodne nadeje

31.08.2016 15:21:41 | Romana Šamanka Ladyloba

Noci jsou někdy kalnější, než jindy. Bude líp. Krásný den.

31.08.2016 08:42:32 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí