ranní čaj

ranní čaj

Anotace: nekonečný příběh

volám
a ticho je odpovědí

mlčím
však ticho je odpovědí

pláču
a ticho pláče se mnou

znavený
usínám v samotě

stísněný
umírám v samotě

prázdný jak prasklý džbán
který nechráněn nevydrží žár

a zhasí plamen,
který mu dával smysl

děti se čaje nenapijí

 

 

Autor VIZ, 01.10.2016
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí