Chybějící část

Chybějící část

Anotace: Pochopte Nepochopitelné

Špatné pocity mě ničí, a strach ve mě klíčí.
Ten hrozný strach z opuštění.
Ty hrozné chvíle osamění.
A co ty pocity naplnění, který jsem míval,
teď jsem v zapomnění, už není nikdo kdo by mě vítal,
kdo by mě utěšil a řekl pár správných vět,
trochu mě rozveselil a zachránil můj svět.
Včera jsme byli spolu
a dneska bloudím zase sám.
Postrádám chvíle u kulatého stolu,
Přátele už asi nemám.
Autor Jakubko, 06.10.2016
Přečteno 623x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi ještě mladý, celý život máš před sebou. Věř tomu, bude zase líp.

06.10.2016 22:08:37 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí