Tíha pocitu

Tíha pocitu

Anotace: Když, si nevěříte..

Lidi často říkávali a říkají,
že vztahy nutně potřebují,
já bych ho taky chtěl,
ale stále nemám svůj směr.
Doufám, že se to časem změní,
že to nebude už pouhé snění.

Stalo se, někoho jsem potkal,
v dobu těžkou, vůbec jsem to nečekal.
Zpočátku jsem jí vůbec nedůvěřoval,
protože jsem věřil že bych se jenom zklamal,
ale dnes, dnes se to všechno změnilo,
v pocit víry v ní se to obrátilo.
A tak jsem za to rád,
bude z ní skvělý kamarád.

Dnes jsem se vzbudil, šel jsem do školy, domů, a potom spát,
nemyslel jsem na nic jiného než kdy se zase budeme spolu smát.
V tu chvíli jsem si uvědomil, že to co cítím už dávno není to co jsem si umínil,
teď chci něco víc, ale bojím se, že mi nepůjde vstříc...
Autor Jakubko, 07.10.2016
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí