Jedna duše nešťastná

Jedna duše nešťastná

Anotace: ***

Zařízla se bolest let.

Zavírám oči

před tím nevidět…

kolik prázdných dní i nocí

musím ještě žít…

Než budu  moci odejít.

Tam, kde dovoleno je

jen jako mlha plynout.

Smět zavřít oči a odpočinout.

Od všeho zlého, co pálí a dusí.

Bůh ať odpustí duši,

co jako já rouhá se.

Ráda přenechám prostor tomu,

kdo chce bojovat a nevzdá se.

Autor melebele, 10.10.2016
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: kasparoza, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cesty páně strmé jsou ... ST

10.11.2016 13:52:02 | kasparoza

děvče-jak já ti rozumím a přeji ať se ti splní v tom nejskrytějším přání

16.10.2016 19:25:06 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí