Noční můra

Noční můra

Anotace: 2. hodina ranní

Růže uvadla.

Vášeň zmizela.

Duše vychladla.

Sama to chtěla!


Probudil se ze života do sna,

když napoprvé setkaly se rty.

V mysli plné ticha, samoty,

zavládla z radosti ozvěna.


Růže uvadla.

Vášeň zmizela.

Duše vychladla.

Sama to chtěla!


Bílá labuť čekala u oltáře,

obklopovala ji úsměvů záře.

Tehdy stačilo jen hladit její tváře

ah život nikdy nechutnal tak dobře.


Růže uvadla.

Vášeň zmizela.

Duše vychladla.

Sama to chtěla!
 

Strhaný jelen se vrací domů.

K večeři šok a zradu k tomu.

Cesta zpět k rozumu už není,

zbylo jen krvavé povlečení.


Láska jim ochabla.

Potom ho zradila.

Mrcha už shnila

Noc mi skončila.


Růže uvadla.

Vášeň zmizela.

Duše vychladla.

Sama to chtěla!

Autor Fade, 10.10.2016
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Iva Husárková, Frr, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí