Starý mlýnek na kávu

Starý mlýnek na kávu

Anotace: .................

Starý mlýnek na kávu
Tvé popraskané dlaně
slunce svítí za oknem
košile s párem potrhaných rukávů
příběh, kde je dobro i zlo, každé na své straně

Vyprávění pro děti
upravená verze
nikdo z nás neměl ani ponětí
že základ je položen na realitě
a že válkou prošel jsi si, dospělý tak i jako malé dítě

Vzpomínám rád na Tvé vyprávění
plnil jsi mi dětské sny
těchto pár slov prosí o Tvé odpuštění
že nikdy jsem Ti neřekl, jak moc si Tě vážím
přeji Ti dědečku ať se Ti, na tom druhém světě dobře spí…..
Autor Nola77, 10.10.2016
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: Cecilka, Druhá jizva v duši, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten starý mlýnek na kávu
pohladíš vždy dotekem něhy,
pokaždé totiž uslyšíš
známý hlas, známé vyprávění...
a tvé myšlenky odletí
kamsi, kde nejsou žádné břehy...

02.11.2020 16:59:49 | Cecilka

Děkuji, jedna z mála, co jsem zde poznal, která umí psát krásné básně...

30.12.2020 14:50:48 | Nola77

Moc se mi líbí. :-)

11.10.2016 04:14:08 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí