Na kraji útesu

Na kraji útesu

Anotace: Zamyšlení nad životem v jeho poslední chvíli. Berte trochu s nadsázkou.

Čas plyne, kolik ho asi mám?

přemýšlím nad svým životem.

Kdo by pro mě byl ochoten

udělat to, co teď já dělám?

 

Dojít pro mě až k vrcholu,

z jehož špičky náhle spadne,

nejde však jinak, když vše vadne,

než splnění tohoto úkolu.

 

Jaký, že úkol? Ptáte se sebe,

kdo že nám zkoušku připravil?

Byl to přec život, který napravil,

to, co už nezvládlo nebe.

 

Dost bylo už přemýšlění,

sunu nohu ke kraji útesu

a když necítím pod sebou zemi,

bum - spadnu, už to víc nesnesu.

Autor Alik918, 12.10.2016
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, adaj, zelená víla, Lioness, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

14.10.2016 18:40:39 | seveal

Hezké

14.10.2016 18:39:59 | seveal

díky

15.10.2016 17:16:23 | Alik918

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí