Mé srdce

Mé srdce

Anotace: Zrozená již s vadným srdcem, však snad komickým hercem...

Mé srdce bolí každá zlá zpráva,

bolí jej myšlenka, že žiješ bez práva.

 

Mé srdce chtělo překonat Mt. Everest,

však nedokáže překonat duševní neřest.

 

Mé srdce leželo ladem, bez uznání,

zbylo jen prázdné a zběsilé ptaní.

 

Mé srdce se ptalo na mnohé...bez odpovědi,

jeho soudci, bez informací, toho mnoho vědí.

 

Srdce chtělo bit...rozhodovat o svem bytí,

už nečeká nic, jen kdy paní Smrt jej zbaví žití.

 

Srdce čeká na výzvu Boha či osudu,

nikdo nemůže říci: Já tady zítra budu.

 

V mém pláči, v mém dechu - slyším splašený tep,

jak nízký, leč zvláštní a podivný životní rap.

 

Mé srdce...čeká na zrození, na další prázdné bloudění,

leč temnota prázdná, jak podivné životní snění.

Autor Rezka Štrochová, 14.10.2016
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí