sins

sins

Anotace: průzor, myšlenkové pochody, momentální nápad, rozpoložení

slabě rudé třásně ze šály
z bot písky stopy už odvály
vždy krokem slepě pomalým

neustále mě sledovali,
přikrčeni v povzdálí

hříchy mého žití
krmené vlnobitím
restartů po selhání

když sám s sebou sezdaný
pláču do rudých třásní šály ...

Autor Marcone, 24.10.2016
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí