Mezi hroby

Mezi hroby

Anotace: ***

Jdu plačky v ruce svíce hoře
Bude dobře, bude dobře..
V náruč tisknu líčka bledá,
dítě které povyla jsem
Popelavý prach se zvedá
ve spleti ulic ztracena jsem
Mezi hroby ztracena jsem
Svíce hoře, svíce hoře

Co ztratilo se v hlíně těžké,
bledé tělo otce, manžela
Na poslední pozdravení
jen tmavá díra v zemi zela

Noční tvor proč symbolem je
jenom smutku bezedného?
To asi šero stírá rozdíl otce,
syna rdoušeného.
Autor Petr Z, 25.10.2016
Přečteno 389x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jondys, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí