Náplast

Náplast

Anotace: ...

Jsem jenom náplast, kterou si lepíš na svá víčka.
To abys neviděla, co zbývá z tvého těla.
Abys mohla usnout, když tě přítel nemiluje.
Aby ti bylo tepleji, když chladný vítr v srdci duje.
Aby tu byl někdo, kdo ti aspoň trochu rozumí.
Aby tě měl kdo nést, když ti nohy vypoví.
Aby ti někdo občas škrábal záda a ty pak mohla jsi říct,
že mě máš asi ráda.
Jsi jenom náplast, kterou si lepím na svá víčka...
Autor Genju, 09.11.2016
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Týna, Fany, Iva Husárková, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný :-)!

10.11.2016 08:41:30 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí