Postesknutí

Postesknutí

Anotace: tak nějak ...

Sejde z očí – sejde z mysli.
A to je to, oč tu běží …
Neuvidíš, neuslyšíš –
venku zatím hustě sněží.

Za co schovalo se tvoje já ?
Ze stínu k tobě ruku natahuji –
Což jsoucno tvoje nahmátnou se dá?
Moc od toho si už neslibuji.

Jsi dlouho v jiné dimenzi –
vzpomínky lehce chladnou,
sálem prázdným ještě tóny zní,
ve váze růže tiše vadnou.
Autor Ladaro, 10.11.2016
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, xoxo, Iva Husárková, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky jsou fajn
pokud jsou krásné
běž raději ven,
než zpátky
hledej krásno
tady a teď
a za chvíli budou
i hezké svátky

10.11.2016 19:39:12 | Romana Šamanka Ladyloba

Děkuji - zařídím se podle rady :-)

18.11.2016 12:05:17 | Ladaro

píšete veľmi pekne, trocha som si zaspomínala

10.11.2016 15:09:30 | annav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí