Jiskra

Jiskra

Anotace: interpretací je vždy nekonečně mnoho

Jiskra v oku mé znásilněné a slepé duše
Je uhasnuta pouhým pohledem
Pohledem árijského anděla s duší ďábla
Ta modř mě zabíjí
Medvídek jez mé ruky vytrhnut
a já jsem bez citu.

Cit, který je pro mě smyslem bytí,
Přestal mít náhle pocit žití.

Červeň stéká po bílém hedvábí
Já přes bolest hrdě mlčím
Mlčím navždy
Le petite morte
Autor Dušekteráztroskotává, 14.11.2016
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí