Chlap, ktorý v jej zelených očiach zahasil budúcnosť

Chlap, ktorý v jej zelených očiach zahasil budúcnosť

Anotace: ...

 

po sexe máš vždy tú možnosť si zapáliť

a vypľuť srdce frajerke na okennú parapetu

jej mačka ťa má rada

a ona miluje slimky

 

cez otvorené okno

cítiš ten šialený kľud

skrytý medzi záclonou

a týmto momentom

 

suseda potichu umiera

pri sledovaní modrého z neba

- Boh to tak možno nemyslel

ale teraz na tom nezáleží

je šťastná že som tu

 

všetko je tak ako má byť

a ja  

zajtra zalejem kvety

 

Autor SkvarBB, 21.11.2016
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Ziny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí