Víra

Víra

Anotace: ...

Věříš mi?
Věřím ... snad

Co víra znamená?
Bolestí znavená,
slzy do polštáře
padají potichu, smáčejí tvář.

Odejdi!
Nemůžu ...
Tvrdíš jak beze mne dokážeš žít,
tak vypadni, nech mě už být!

Překročit stín,
uniknout z opratí,
závějí zavátí,
šlépěje nacházet v blátě tam na trati,
vzdálené houkání nese se ozvěnou
jen slzy zůstanou, jen slzy zůstanou

A pár marných slov,
houpe se ve větru,
nenechá spočinout

Věříš mi?
Věřím ... snad
Autor JanneK, 01.12.2016
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej :-), taky mě přivítali :-)

01.12.2016 21:05:02 | Fany

Bezva :-)! ST

01.12.2016 20:42:39 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí