Nikdy, ani o svátcích

Nikdy, ani o svátcích

Anotace: Konec roku se blíží a s ním možná i konec jiný...

Nikdy na mě nepromluvíš,
nikdy mi nevyznáš lásku,
nikdy mé srdce neroztavíš,
nikdy nepoložím ti záludnou otázku.

Kdy konečně bude svět lepší?
Kdy přestane se svět špatně otáčet?
Kdy budeš mě považovat za nejhezčí?
Kdy všichni splatí svůj účet?

Prý se svátky blíží
a lásky bude dost.
Prý s Novým rokem začnem žíti,
ale já nejsem k životu zvaný host.

Možná Vánoce si užiju
a bude vše v pohodě.
Ale co vím určitě,
že sejdem se všichni ve společném hrobě.

Nemohu dál žít...
Autor padající hvězda, 01.12.2016
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Geromero, Petbab, Iva Husárková, DigBallz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře napsaná smutnice

03.12.2016 16:45:09 | klaun

Děkuju. Když je člověk na dně, tak se depresivní básně píší sami. Těžší je napsat veselou a hravou.

05.12.2016 17:02:47 | padající hvězda

Životní pouť začínáme početím,
devět měsíců trvá, než na něj vylezem,
délku života je možné ovlivnit,
žít si, užívat, nebo si jej zprotivit.

02.12.2016 06:30:50 | banan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí