neexistující titul

neexistující titul

Anotace: prostě báseň beze jména

Mluvím s vámi, lidé.
Jak prázdní jste, jak neúplní, bez lidí, jenž milujete.
Pojďme postavit se smrti, pojďme.
Dveře do chrámu jsou tudy, neváhejte.
I když kroky smrti duní, nezastavujte se.
Smrt už čeká, v náručí vaše blízké.
Čeká na vás.
Vemte vaše životy, a házejte je po ní, jistě ji oslabíte.
Autor anonymka, 18.12.2016
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to kouzlo, ... nedohozeného:)

29.06.2017 07:47:31 | Ragnell

...a jde se do ráje, nebo do pekla?...mě je to jedno, já ateista...;-))

18.12.2016 14:47:02 | bogen

Každý ať si to přebere sám. :D

18.12.2016 15:35:35 | anonymka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí