Dvojice

Dvojice

Anotace: Co na to říct...asi to stojí za prd, ale potřeboval jsem se dostat z deprese.

Už nemám sílu,
to vše bere mi víru...
Začínám cítit síru z pekla,
kterou démonům lidská lhostejnost vetkla.
Předvěst to jakási,
předzvěst teskné temnoty,
těla, ducha, samoty.
Tak v zkáze svého osudu
snad míru srdce dobudu.

Či spíše muka,
ta jež zažil jsem,
vytváří v mysli hořký sen,
jež ke břehům je vyplaven.
Břehy jen iluzí pomíjivou,
nejsou darem ni ochranou.
Jen součástí marné touhy.
Krve jsou plné strouhy
a zloba tvoří proud.

Tak zmátla a polapila slavné reky.
Mnozí v ní umírají.
Mnozí jí nepoznají.
Podoba jest zde obrovská,
chce se mi říci...je božská.
Snad dělá to ten zimní čas.
Život je, doufám jen hořký sen
a pak...
...snad přijde ONA.

Ať TA , či TA,
jsou si tak podobné.
Toužíme však jen po jediné,
a druhá nám ji vyčítá.
Nejsme jako zvířata.
Chceme žít a v mysli čistý cit.
Je to snad prokletí,
lpět na tomhle světě, v této dimenzi,
toužit po lepším bytí?

Ale hnutí mysli nezmírní bolest jenž trpí obnažené city.
Autor Jacues W. Moucheron, 12.03.2005
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalost není zapotřebí bo v očích jednoho je geniální člověk blázen pro druhého..

je to složitý ale v podstatě uznávám styl každého jako jedinečný.. přezto, že se nikdo neubráníme vykrádání myšlenek druhých a používání prožitků a pocitů davů na konci toho všeho je naše špetka... naše značka made in my..

jdi pořád svou cestou svým stylem.. mám poznatek.. každý se časem tak trošku vypíše.. je to o množství.. to za prvé a za druhé o stráveném čase.. básnička se dá vybrousit.... tedy pokud chceš.. ofšem nač ji brousit do podoby smyšlení někoho druhého ho ho .))

mno pro dnešek ende aby tě nebolela hláfka .))

gut arbeit Žaku!

13.10.2005 18:43:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí