Potrestaná láska

Potrestaná láska

Anotace: ...

Sám a zhrzený,
odvěkým trestem,
sám a przněný,
svázán klestem.

Duše rozervána na kusy,
mysl tiše zmírajíc,
tělo zbylo leda pro psy,
slabým dechem sípajíc.

Tak jako krev z paty Achilla,
záchrana jen přes srdce vede,
čísi láska dávno uhnila,
a zbabělec, obviňujíc nebe.

Umrlec pěje ódy,
sladké lásce živé,
láska, otázka módy,
a láska ženy chtivé.
Autor noxik128, 04.01.2017
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Alter-Ego, Poetik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí