Přátelství

Přátelství

Anotace: ...které mi změnilo život.

Kdykoliv se podívám na život

z té lepší stránky
Vidím jen smrt.
Hledí na mě zpátky.
 
Teď už jsme kamarádky.
 
Dříve se mě bála
Nechtěla se mnou nic mít.
Dvakrát mě vyvrhla zpět.
 
Mé tělo by nepozřela-
Snad ze strachu že se nakazí.
 
Že by ochořela
Nemocí popraskaných duší.
 
Je bohem,
Nirvánou,
I nevěřící uhranou
Její oči,
štíhlé ruce, prsty-
 
Tak pojď, pojď.
Neboj se, nezničím tě.
Jsi pod mou ochranou.
A ti co zůstanou
Jsou ztraceni.
 
Uzamkni mě v sobě.
Tak, jako už tolikrát
Klidně i potají.
 
To pro sebe kamarádky dělají.
 
Autor The Bell Jar Girl, 06.01.2017
Přečteno 640x
Tipy 18
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, CoT, Malá mořská víla, Jort, Kapka, Iva Husárková, vodnař, jitka.svobodova, banan, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je asi nejlepší

12.01.2017 19:37:31 | CoT

stalo se mi to , přátelství co vezmei život...

06.01.2017 22:21:56 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí