Moře

Moře

Anotace: ....

Moře
Chtěla bych ti něco říct,
ale nevím, jak se mám vyjádřit.
Jsem, jak loďka plující sama na moři,
která hledá svoje vesla,
ve vodě tancují úhoři,
škoda, že k Tobě neznám tajná hesla.

Mé srdce po tvém touží,
a proto se tak souží.
Je jak moře bez soli,
jak spadlý strašák na poli.

Lituji dne, kdy jsem Tě potkala,
proklínám ho, lepší by bylo kdybych Tě neznala.
To co bych Ti chtěla říct,
je pro Tebe nic.

Ani to moře se nevyrovná mému citu,
a teď už vím, že si udělal velkou chybu.
Opustils mě, řekls zapomeň na mě,
a proto se ptám moře, proč Tě mám pořád v hlavě?
Autor Isabela - Easynka, 14.02.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná báseň:-) četla jsem jí jedním dechem:-)

27.07.2007 08:48:00 | kakaoo

Pro někoho kásná báseˇM (třeba pro mě), ale pro někoho možná ne. na mě však působí hezky. jen tak dál

07.07.2007 12:44:00 | Lunation

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí