Matematika

Matematika

Anotace: Upravený text od Karla Kryla- bratříčku zavírej vvrátka

Chlapečku nevzlikej
Bud radši velikej
Matiku nemám rád
Nejsem sní kamarád
Neumím počítat
Nic moc nespočítám
Maximálně v tom klopytam
Potřebuji k tomu počítač
Stále jó vzlikam
Očima nemrkám
Nemám žádný zdání
K čemu mi je počítání
Tvrdí že jsem se to učil
Vím jen, že matikou jsem se mučil..
Chlapečku nevzlikej
Bud radši velikej
Matiku nepočítej
Radši si vyčítej
Proč ses to učil
Když ses nic nenaučil.
Autor Rybář99, 25.01.2017
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí