Pohřbená duše

Pohřbená duše

Anotace: V každém z nás občas umře kousek naší duše.

Sbírka: Mišákovi povídky a Bedrunčiny básničky

Svou duši jsi pohřbila
v lese hluboko pod zem.
Proč jsi to jen udělala?
Nechceš si splnit svůj sen?

Srdce tvé umřelo též,
a já už ani nevím,
co je pravda a co lež,
když tvé tělo zde vidím...

Jak k zemi bez života padá...
Skutečně to takhle ukončíš?
Má duše teď také umírá,
neboť se ani nerozloučíš...

Autor Mišák Bedrunka, 03.02.2017
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, AngelLia31, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí