Pane doktore

Pane doktore

Anotace: Námět tak starý jako internety samy.

"Pane doktore
Nemohu jíst, nemohu spát
Nemohu se ani usmívat
Nechutná mi vzduch v plicích
Nesnesu krev ve vlastních žilách
Neunesu vlastní hlavu na krku
Ruce se mi třesou
Nohy se mi mění v rosol
Slunce mě pomalu zabíjí
Měsíc mi v noci nedá spát
Na hrudi by mi slušela zemina"

"Zajděte si do cirkusu, pane
Je tam velmi zábavný klaun
Každého rozesměje bláznivými kousky
Je to taškář za všechny peníze"

"Pane doktore
To jsem já"
Autor Ravena Lupus, 16.02.2017
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

˙
Příběh o více než sto let starší, než internety.
.

16.02.2017 12:23:07 | pedvo

Až tak? Děkuji za upřesnění.

16.02.2017 16:47:24 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí