Vše je pouhý klam

Vše je pouhý klam

Anotace: Jsou jen tři možnosti.. Buď mám pravdu,nebo se mýlím.. A nebo neexistuje nic a vše je jen pouhý přelud..

Kdo je Smrt,že všichni se jí bojí?
Co když skrývá To,co lidé tolik chtějí.
Co když jen krátí utrpení,
těch, co života si necení..

Proč je smrt zlá a život je ten dobrý,
vždyť na život si všichni stěžují,
a když přijde smrt,všichni se jen modlí
a za nebožtíka bědují.

Smrt je cesta ze stínu,
která ukáže nám jinou krajinu.
Kde neštěstí a zármutek není,
ani zloba, bol a utrpení.

Smrt je krásná,proč všichni se jí bojí?
Co tak tajně skrýva? Vždyt smrtí se rány hojí..

A nebo taky ne..A vše je pouhý klam.
Já vrátim se radši zpět,ke svým hloupým hrám..
Autor Terýsek, 15.02.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná na tom něco je..

16.02.2007 22:09:00 | Najlin

Zamyšlení nad smrtí,snad za to stojí.Jak jeden básník už řekl:Smrt není zlá,jen to umírání.

15.02.2007 10:48:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí