Moja báseň

Moja báseň

Anotace: ...

Nepasujem do rovníc
ani do skúšok správnosti

a ani sa nepamätám
na ťahanie radosti
z klobúka

len sklamanie
má vyťahané uši
ako workoholický králik

a množí sa


krídla rozožrané savom
ma nesú po vertikáloch
vždy o poschodie nižšie
a zlato nikde





kde sú všetci ozajstní
čo potvrdzujú existenciu lásky
bez modrín
zákazov
a podozrení


nikde nič nie je

len kopa mäsa
žijúca v posmrtných kŕčoch
už po narodení
Autor Nervaque, 06.03.2017
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí