Realita

Realita

Anotace: Procházím ulicemi města, co není uplácaný z těsta. Opravdu žijící svět, vidím kolem sebe teď. ...

Procházím ulicemi města,
co není uplácaný z těsta.
Opravdu žijící svět,
vidím kolem sebe teď.

Lidi odevzdané životu,
ukazují nám svou němotu.
Pořád myslí na svou robotu,
a vnímají jen samotu.

Pesimismus převládájící v srdcích,
ven vychází z domů prostých,
pouze v temně temných nocích,
hýbajících se ve svých bocích.

Dál jdou naproti své smrti,
když prochází se po této čtvrti.
Autor Michaeles, 18.03.2017
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí