Závoj

Závoj

Anotace: Další kousek z dob minulých. O člověkovi, který se neumí chovat ke svému protějšku.

Uzavřen v cele beznaděje a nešťastné lásky bloudím myšlenkami a nevím, kde se stala chyba. Objímá mne Závoj z chtíče a neporozumění a  drtivou silou mou duši svírá. Nemohu pochopit zlo této doby, člověk bez citu je jako oheň bez žáru, jako slunce bez krásy, je neochoten dojít do cíle a dočkat se spásy. Ten kdo ublíží druhému, kdo ponižováním a zákazy otráví nitro, kdo nemá úctu ke štěstí a spokojenosti protějšku svého, ten není člověkem. Odplatou mu jest samota, nesnesitelná a nekonečná prázdnota! Nechci být tvorem krutým, přejícím vysoký trest, avšak veliká část mého srdce pociťujíc hněv křičí, nenávidí ho, zničil vše, na čem mi záleží, na čem stavím své bytí..  

Autor Jukla, 23.03.2017
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí