Smrt

Smrt

Anotace: Nebezpečná hra se životem a smrtí.

Nechte mě být!
Nechte mě jít!
Já nežádám o svolení
z tohoto světa odejít.

Utínám naše propojení
a utínám hlavu svou,
jako posedlá po smti touhou.
 
Krátký život měla jsem,
ale v trápení ho prožila jen.
 
Byla jsem tu
a tež už tu nejsem,
pro tvé oči vraždila jsem.
 
Svět příliš velký pro mě byl
a samou bolest mi uštědřil.
Panika z bolesti?
Už ne! To vše s radostí.
 
Mé zelené oči pohasnou
a vzpomínky na mě vyblednou.
Mé srdce přestane tlouct,
svou duši vypustím z pout.
Mé tělo se přestane hýbat
a já přestanu existovat!
Autor LizaWolf16, 25.03.2017
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí