Dálky neznáma

Dálky neznáma

Anotace: Občas nejvíc překvapí člověk, co nic nedělá..

Dálky neznáma

Utíkám do dálek neznáma
Míjím lesy a pochmurná stavení
Vidím radost i smutek
Pravdivost i lež v očích nevinných

Nohy mě vedou dál
Kam asi doběhnu?
Doufám že tam v dálkách bude čekat ráj
Zmatek v hlavě mám nevím co si myslet
Přesto utíkám stále dál

Utíkám do dálek neznáma
Se slzou na tváři
Zlomil si mi bolavé srdce a přerazil city
Utíkám od tebe pryč
Do dálek hlubokých
Tvé oči jsou mi už neznámé
stejně jako zrádné srdce tvé
Autor Marlene0621, 01.04.2017
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utíkej Marlene utíkej.
Vím, že není to kocour divokej.
Co tě horní.
Jednou však k cíli doběhneš.
Vysněný ráj v něm nalezneš.

06.04.2017 17:44:00 | Cappp

Krásně se Vám to rýmuje:))

06.04.2017 19:42:39 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí