Matko má, otče můj

Matko má, otče můj

Anotace: Omluva pro mou matku a mého otce

Matko má

Ať už můj popel

z hranic odplaví volný proud řeky

Nebo budu tlít

někde v hrobu sám po celé věky

 

Lhal jsem a kradl a bil

Bil se s lidmi, někdy za své bytí

někdy zas jen pro to samo bití

 

Otče můj

Ať už havrani

roztahají po polích mé kosti

Nebo mě přátelé

pohodí do jámy, k mé zlosti

 

Bil jsem a kradl a lhal

Lhal, někdy i velmi dobrým lidem

někdy zas velmi, dobrým lidem

 

Matko má

Otče můj

Beze strachu ve tváři

Malá hvězda, co nezáři

Matko má, otče můj

bil jsem vrahy

byl jsem vrah

Autor Efžen, 02.04.2017
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí