řekni něco...

řekni něco...

Anotace: už ste někdy čekali až si vybere?:(

Stojíš v parku na proti mě a mlčíš,

proč si vybíráš?

já vím stojíme tu obě,
jen na proti tobě,
čekáme jen až si vybereš,
ty se jen usmíváš a nic neřekneš...

nenávidím tě za to,
protože semnou manipuluješ,
protože si ukážeš a máš mě,
a hlavně protože ti nedokážu říct ne!

proč si takový?

stojíme tu a pozorujeme tvůj obličej,
tak už se přece neusmívej,
klidně mi řekni,že chceš jí,
jen tě prosím řekni...

řekni už něco!
Tohle mě zabíjí...
Autor Mispul, 15.02.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuju:))

17.02.2007 16:27:00 | Mispul

tuto situaci dobře znám.. hodně to bolí, ale věř, že bude lépe

16.02.2007 22:06:00 | Najlin

Zkus opravit tu gramatiku...

16.02.2007 16:32:00 | Blackcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí