Tam...

Tam...

Anotace: Už nikdy víc..

Proč jen nejsme spolu?
Proč nejsem s tebou?
Jsem plná bolu....
a ruce mě zebou..

Píši ti, jak s tebou chci býti,
nedavno jsem jeste nechtěla žíti.
Ale ty moje opora jest
životy spojíme do společných cest....

Už nikdo z nas, nebude sám,
nikdo nepujde nikam tam,
kde živých není moc,
kde hlína přeje dobrou noc.
Autor Mazlinkaa, 15.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ouuu... =o(

16.02.2007 22:04:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí