V naších srdcích zůstaneš..

V naších srdcích zůstaneš..

Anotace: K bratrovým nedožitým narozeninám

Padesátosm je tomu dneska let,

co bys přišel na tento svět.

V bolestech ses na svět dral,

abys do něj zavolal: 

Narodil se kluk jak buk, 

životem mi sudba buď !!

 

V patnácti jak ptáče holé

vyletěl jsi do světa,

za pár let se vrátil chlap, ne popleta.

Životem jsi kráčel dál, překážky

si překonal, syny dobře vychoval

a život šel stále dál.

 

Krutá nemoc na Tě sáhla,

kamarádka nelibá, všechno vzala

jen se smála, do náruče smrti Tě vehnala.

 

Nevím kde jsi pochovaný.

Nevím kde mám zaplakat.

Nevím kde mám růže dát.

 

Srdce bolí, že tu nejsi

a tak ptám se: Kde jsi...?

Dnešní den by krásný byl,

kdyby si tu s námi žil....

 

 

 

Autor Pěkný den, 13.04.2017
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Pavel Vlček, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí