Bolest

Bolest

Anotace: možná to někdo zná...když bolest pomáhá zahnat výčitky...

Bolest je můj záchrance a přítel
Vždy utiší úzkost mou
Když propadám se do temných zřídel
Podá mi ruku pomocnou

Všechny mé výčitky zažene
Když krev vytéká z rány
Pochybnosti z hlavy vyžene
Ke Smrti zavře brány

Slzám dá původ
Už nebudou zbytečné
K trestu je důvod
Stopy budou věčné

Tři jizvy zdobí mi ruku
Nedávno další rána přibyla
Když unikala jsem hluku
Když hlasy jsem v hlavě zabila

Když zas slyším slova hrubá
Mysl má zas hroutí se
Bolest mi nůž rychle podá
V ruce jizva vjímá se
Autor Adeleide Gregory, 15.02.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně moc se mi líbí melodika tvého verše.

19.07.2007 11:06:00 | Existence

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí