Den mi tě vzal

Den mi tě vzal

Anotace: Jak všichni víme, s láskou je to složité - ne každý touží jen po tělesnu, ale přál by si pocítit i přec jen nepatrnou známku skutečného citu. Za každou kritiku budu ráda.

Kolik času je potřeba ke zrození nové hvězdy,
při jejímž pádu bych si mohla něco přát?
Vyslovit přání ve svém zlomeném srdci,
na nějž mi jen ty lék můžeš dát.

Hvězdy netuší, že tvoří souhvězdí,
tak jako my jsme mohli tvořit pár.
Ty si to necítil stejně,
jen partii si se mnou hrál.

Oči ostatních nás neviděly
a jen měsíc byl svědkem
oněch letních nocí
s tím největším zmetkem.

Jsem zhroucená jak domeček z karet,
od kterého ukradl si klíč.
Teď nemohu nikomu otevřít,
i přes to, že mne svírá chtíč.

Já bláhová toužila po tisíci a jedné noci
-a to bez pohádek.
Místo toho se blížil náš konec
plný hádek.

Pod hvězdnou oblohou krátila se vzdálenost mezi našimi těly,
pějícími společnou a vášně plnou píseň.
Sluneční paprsky spálily ony pomyslné struny a ty ses vrátil k ní,
a mně zbyla temnota a tíseň.

Oslepená světlem lásky k tobě ve tmě bloudím,
za krádež mého srdce tě soudím.

Nemohu takto dál – potřebuji TA slova k prožití dalších dnů.
Kéž bych tak mohla žít jen v říši snů.
Autor Teriss, 18.04.2017
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: Janna, piťura, Poetik, CoT, Donne, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach..To je tak nádherné..

19.04.2017 12:43:55 | Ochránkyně utlačovaných

Děkuji moc :)

19.04.2017 21:38:09 | Teriss

ST - Upřímné a pravdivé. Tou hvězdou na nebi jsi ty. Kolikrát z něho "sletíš" ti přidá jen na kráse. Neboj se pádů. Budeš padat jen tak dlouho, dokud neodstraníš gravitaci ze všeho. Pak už začneš konečně létat a budeš kometou. Neštěstím pro druhé. A to také přejde. Jednou vylétneš ze tmy na světlo a to už budeš stálice. Jsi prostě Boží. To není málo.

18.04.2017 11:17:06 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí