Umírám

Umírám

Anotace: -

Déšť klepe na vrcholky střech
V mém nitru cítím neustálý třes
Probudím se zítra ráno
Bude mi ještě dáno
Prožít další ten nekonečný den
A dovolí mi jarní déšť jít ven
Ještě jednou nadechnout se
Ve městě, na louce či v lese
Ještě jednou prožít tu pomíjivou radost
Než na mé srdce dopadne další starost
Život pomalu vyhasíná
Tělo ví, že usíná
Ke spánku klidnému a věčnému
Mé srdce již nebude patřit jinému
Strach pohltil mé nitro
I mé bolavé srdce ví to
Že nenadechnu se již nikdy
Strach svírá mě víc, než kdy jindy
Bojím se spánku věčného
Ticha, klidu a míru jeho
Který dovolí mi
Na věky zapomenout
Autor kracimtmou, 18.04.2017
Přečteno 364x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, bogen, jitka.svobodova, Frr, Jin&Jang, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ŽIJEŠ
Avšak k Věčnosti Tvá duše bude spěti,
zapomeneš na smrt, na bolesti.
Jarní Vánek Tě provázeti bude,
oči Tvé probudí se a nic nebude jim chudé.
Na Nepomíjivost TY s úžasem budeš hleděti
a života pocítíš líbezné objetí.
Tvým údělem, věz, je život věčný žít
a Lásky věčný plán k Lásce naplnit!
JEHO PRAPOREM NAD TEBOU JE LÁSKA..

25.05.2017 10:27:51 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí