Jednou přijde den kdy budu v dešti stát

Jednou přijde den kdy budu v dešti stát

Anotace: ..

Jednou přijde den kdy budu v dešti stát

Jednou přijde den kdy budu v dešti stát
Očima sledovat jak daleko mi odcházíš
Volně dýchat a prosit aby tohle byl jen špatný sen
Pozvolna sledovat kroky vzdalující od mého srdce do neznáma ven

Jednou přijde den kdy budu osamělá v dešti stát
A jen tebe si z celého srdce přát
Vzpomínat a horce tě čím dál víc milovat
Líbat tvá ústa a do nebes stoupat

Jednou přijde den kdy mě necháš v dešti stát
Odtrhneš se od proudu mojí lásky
Štěstím se lehce omámíš
A já zemřu žalem po vůni tvé dychtící
Autor Marlene0621, 24.04.2017
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, Iva Husárková, Cappp, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí