smutny anděl

smutny anděl

Anotace: Tato básen je o mě

Chodím ulicí se slzou v srdci,lidé to nevidí .
Sním po nocích o lásce, a k hvězdám pohlízím.
Bílá vločka padá na moji tvař, oci přivírám,
svůj pláč už ani nevnímám

Jednomu daruji úsměv jinému slzy,
které zanechají jen slané řasy.
vím že člověk chce lásku mít
jen já můžu jen snít.

Neroste někde kopretina bílá?
v dešti ji hledám,jak němá víla
No tak kde jsi? Prosím
Ať můžu zjistit, Zda mě ve svém srdci také nosí
Autor sabatinka, 15.02.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí