Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Kráska s příběhem zahaleným tajemstvím.

Vlasy zlaté jak paprsky sluneční,
v nich zbarvené plamenné má prameny,
oči blankytné jak obloha polední
a na hlavě klobouk slaměný.

Leží si takhle u cesty
životem k smrti unavená,
marně čeká na štěstí,
hejnem much jest obklopena.

Podobně kolem se shlukují lidé,
jak pijavice žíznivé po vzrušení,
bestie života cizího chtivé,
majákem blížícím však rozrušeni.

Šeptají si přihlížející,
že krása její hranic nemá,
zatímco panna tiše spící
do pytle je naložena,

Bezejmenná.
Autor Serja, 05.05.2017
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: dívka s velrybou, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzala mi dech. Nádherné.

12.05.2017 05:31:39 | dívka s velrybou

To mám radost :o)

13.05.2017 22:56:52 | Serja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí