Temno

Temno

Anotace: ..

Pro mě už slunce nesvítí
v duši jen Temno teď mám
žádnou budoucnost zkrátka už nevidím
cítím jen prázdno jak jsem sám

nic už není jako bývalo
a svět kolem je černý jako moje duše
bývaly chvíle kdy se mi snívalo
teď však cítím že srdce slaběji tluče

vidím svět jak se zmítá v agonii
a já se postupně zmítám s ním
jsem nejchudší člověk v celé historii
co mi chybí dobře vím

jen Temno teď ovládá mou mysl
jen Temno teď vidím a dýchám
postupně ten život ztrácí smysl
to častěji teď ve svém vědomí slýchám

podívám se na slunce ještě naposledy
než ho Temno překryje
doufám že spatřím v něm naději
která mi řekne "nevzdávej se debile"
Autor lukassnajdr, 26.05.2017
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí