Co zpíval listopad

Co zpíval listopad

Anotace: smutná báseň o tom co dokáže listopad

Sbírka: Po stopách vesnice, Plamínky čechravy

V lesíku na mechu
kam laň chodí spát
noc šeptá bez dechu
co jí zpíval listopad

Jen lesklé zrcadlo nebes
hvězdy s lunou odráží
bohužel však ne dnes
kdy mraky stojí na stráži

Při mrazu umírá laň
v listopadu,při měsíčku
nás bože všechny chraň
až budem spolu na nebíčku
Autor Petr27, 29.05.2017
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí