Místo

Místo

Anotace: Déšť smočil, už tak mokrou zem. Ten den já krajinou procházel jsem- Všude kolem hromy blesky lítal...

Déšť smočil, už tak mokrou zem.
Ten den já krajinou procházel jsem-
Všude kolem hromy blesky lítaly,
avšak nohy mé jít nepřestaly.

I došel jsem na místo zalité krví.
Žaludek mi to ještě teďka mrví,
jak viděl jsem to množství těl.
Jejich smrt i sám osud chtěl.

Ta těla vlnila se jak moře
a toho pachu jako z tchoře.
Leží tu zbytky, co kdysi lidmi byla.
Na sluníčku zatím pěkně shnila.

Tělo mé chvělo se úžasem.
Jak může to žít i v tomhlenečase?
Všude červi, jenž vylézali z kostí.
Jídla tady měli více než dosti.

Nebe opět pustilo slunce.
Nedaleko uviděl jsem srnce.
Kdyby jen řekli mi co se tu dělo.
Srdce mé, jak ta těla by shnilo.
Autor WulfCZE, 04.06.2017
Přečteno 359x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí