Jizva na srdci

Jizva na srdci

Anotace: ..

Myslel jsem si že ji znám
však každý den se teď sám sebe ptám
proč tak náhle odešla z mého života
proč už nic neříká jí vůle píle a ochota

Patnáct set dní je dlouhá doba
pro někoho však jen fraška pouhá
a ty dny jak dítě hračku zahodí
protože už se prostě do života nehodí

Když radostně teď životem proplouváš
a jeho smysl už snad ani nehledáš
vzpomeň si že ty jsi pro mě byla smyslem
i když ne vždy to šlo poznat na mém ksichtu zkyslém

Myslel jsem si že tě znám
že na vždycky tě v srdci mám
myslel jsem to s tebou vážně
ty však už teď jinde hledáš vášně
Autor lukassnajdr, 11.06.2017
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Marlene0621, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi inspirativní:)

17.06.2017 11:34:45 | Marlene0621

alespoň něco pozitivního na ní :)

18.06.2017 22:14:35 | lukassnajdr

Není líná, proč stereotypem žít, však bude jiná a zatím si hlaď tvrdolína ;)

11.06.2017 18:22:59 | Morgenstern II.

hah :-D , děkuji za motivaci :)

11.06.2017 23:07:25 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí