Láska a Smrt

Láska a Smrt

Anotace: ..

on ji miloval
a ona ho nechtěla
štěstí jí sliboval
ona však mlčela

a najednou dunění děl
a salvy z kulometů
hromady zmrzačených těl
s dírami od bajonetů

zůstala jen bezmoc
a láska přišla v zapomnění
láska ta ohavná nemoc
která lidi v trosky mění

válečné plameny
přináší utrpení
on leží v naději
že se její city změní

leží tam na poli
a život z něj utíká
ticho jak po boji
a nikdo už nedýchá

ona ho milovala
a on jen nehnutě ležel
lásku mu slibovala
když k nebesům běžel...
Autor lukassnajdr, 12.06.2017
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkujosoš :D

13.06.2017 09:32:16 | lukassnajdr

to je dobroš modernoš romantizmoš...

12.06.2017 23:34:21 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí