řešení ...možná

řešení ...možná

Anotace: autobiotamtografie

blázne, jak jsi pošetilý
postav se světu
nemusíš hned, snad za chvíli
přivoníš boji, či květům

vždyť zítřek je válkou v nás
dnešek ve jménu lásky drž
včera jsi prohrál, a pozítří zas
usměješ se posmutněle

odvyprávím si to po svém,
pro přátele soukromé lži
pro veřejnost jen ty lži
pro Vás, jen si neumři


směji se tomu co píšu
jak vkládám naději do žumpy
podepsaných vzpomínek

do skládačky další kamínek
snad jednou ulpí

...na prahu deště

Autor Marcone, 17.06.2017
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí